ARCTIC COWORKING LODGE

juli 9, 2019

I snart tre veckor har jag hängt på Arctic Coworking Lodge. Lodgen erbjuder coworking och coliving, som innebär boende med en community. Att bo tillsammans. Jag älskar att bo här, att få hänga med andra digitala nomader, frilansare och äventyrare är inspirerande och som det ser ut nu blir jag kvar här hela sommaren. Jag har slagit upp mitt tält på en äng bakom lodgen och det är precis lagom avstånd till frukostkaffet och utsikten över Himmeltindan är fantastisk. 

Efter nästan två veckor i tält började det bli ett problem att inte ha tillgång till el. Jag kunde inte fota på grund av att alla mina fem batterier var sopslut. Min laptop var stendöd för solcellerna är inte tillräckligt kraftiga för att ladda den. Telefonen fungerade bra, men det var också allt. Har du någonsin försökt jobba som digital nomad utan el? Det var svårt att hitta någonstans att duscha, kylväskan var överhettad och mina skor var konstant dyngsura.

Lagom till att ingenting längre fungerade hittade jag Arctic Coworking Lodge. Människorna här är öppna och välkomnande och det tog ungefär en timme för mig att känna mig som en del av communityn och gemenskapen. Väl här kände jag att jag inte hade lust att åka härifrån och det har jag inte heller gjort. 

Arctic Coworking Lodge ligger i Tangstad, fem minuters bilfärd från Unstad, som är Lofotens bästa surf-spot. Hit kommer digitala nomader, frilansare, surfare och äventyrare och jag tror inte att jag någonsin har träffat så många likasinnade i samma hus tidigare. Det är fint att kunna diskutera tankar och utmaningar med människor som har liknande värderingar och som bidrar med spännande perspektiv på saker. Här är diskussionerna djupa eller totalt meningslösa men maximalt skrattfyllda och aldrig utbyts betydelselösa artighetsfraser.

Kom och häng med oss på lodgen, här finns allt du behöver. Här får du möjlighet att göra verklighet av dina visioner, här får du utforska nya idéer och visioner. Här kan du göra allt, allt utom att sova. Utanför fönstret är fjällen höga och solen konstant uppe.

Boka med koden SUMMEROFGOLD så får du 10% rabbat på ditt besök.

solnedgång-unstad-unstadbeach-surf-lofoten
KÄMPA
KAMPEN OM EN DUSCH