BLAND LIVETS JOBBIGARE DAGAR

november 19, 2019

Mår illa. Känns som att jag ska spy. Vet vid det här laget att jag inte gör det. Jag spyr bara när jag har huvudvärk eller när jag är bakis. Fast då har jag iofs huvudvärk. Att äventyra är kul men vissa delar är jobbigare än andra.

Jag ska lämna Iowa idag. Hon ska på semester i vinter hos Jenny. Jag undrar vad fan jag håller på med. Varför ska jag åka iväg? Vad fan ska jag göra någon annanstans? Varför åker jag inte bara tillbaka till fjällen? Jag saknar vintern innan den ens har börjar. Saknar skidturer med Iowa. Men vill inte leva livet och undra vad som hade kunnat hända om jag bara hade vågat.

Fruktansvärt jävla jättejobbig dag. Klassar in på topplistan över livets jobbigaste dagar. Jag pratar med Jenny om det, rättfärdigar för mig själv mer än för någon annan. Påminner mig själv om varför. För att mitt liv i stort sett endast kretsat kring min hund de senaste vintrarna. Jag har varit ensam med min hund i min stuga, ensam med min hund på fjället, ensam i skogen. Det förklarar också varför det blev så satans jobbigt att lämna henne nu, varför det nog varit lättare om det var sommar. På vintrarna är hon allt som har räddat mig från mörkret. När jag inte kunnat åka baksidan, inte haft något sammanhang eller jobb eller hjärnceller.

Jag saknar Iowa som fan och längtar redan efter när jag ska komma tillbaka. Jag har inte ens åkt från Sverige ännu. Fast jag vet att det är just därför. Det är alltid jobbigast innan. Ändå känns livet tomt och inkomplett utan henne.

Follow my blog with Bloglovin

KÄMPA
KAMPEN OM EN DUSCH