DEJT MED SPÖKEN

december 28, 2019

Jag skulle ägnat dagen åt att gå på tinder-dejt och att klättra. Men jag blev ghostad av dejten. Det här är andra gången det händer, Tinder i Stockholm imponerar inte. Kvar var att klättra, men efter en timmes klättring hade jag varken skinn eller muskler kvar i händerna. Jag höll på att skrämma slag på mig själv när jag helt plötsligt inte orkade hålla kvar greppet. Utan förvarning. På sistone har jag råkat drabbats av lite höjdskräck och det hjälpte inte. Jag skulle vilja gymma men jag orkar inte med att skaffa gymkort för de här få veckorna jag är i Stockholm. 

I alla fall. Nu är klockan 13:30 och jag har inget riktigt mer att göra idag. Eller det är inte sant, jag har massor att göra, men det är bara skittråkiga saker. Jag ska installera om min dator, jag ska köra flyttkartonger till loppis och försöka sälja saker på Blocket. När jag ska göra såna saker så går jag in med mycket energi, det går fort och saker flyget. För varje beslut jag måste fatta känns det lite jobbigare och det går lite långsammare tills jag tillslut går omkring som en sengångare och får uträttat precis ingenting.

Idag ville jag inte ha en sån dag, idag ville jag ha kul. Jag ville fylla på energi, inte tömma den i flyttkartonger och ställa in den i ett förråd för att återses när solen är tillbaka. Jag vet inte vad jag ska hitta på för alla jobbar om dagarna och jag längtar bara efter vinterfjäll eller sandstränder. Det måste väl finnas roligare att göra i den här stan än att gå på dejt med killar som inte dyker upp?

KÄMPA
KAMPEN OM EN DUSCH

    Leave a comment

    2 × 2 =