GOTT NYTT 2020

januari 3, 2020

Det är nyårsafton och jag tittar mig i spegeln, jag ska fira hemma med min bror och vi bestämde oss för att trots det ”suit up”. Tema svart.


Jag tittar mig själv i ögonen och tänker att det är coolt hur livet hela tiden bara blir bättre. I det stora hela i alla fall. Samtidigt inser jag att det inte alls är konstigt eftersom det handlar så mycket mer om hur vi reagerar på det som händer än vad som faktiskt händer. Än så länge känns det som att jag blir klokare och klokare, bättre på att reagera och agera på ett sätt som gynnar mitt mående. Jag är lite förvånad över insikten, trots att det inte är en ny tanke. Det som gör mig mest förvånad är att det nog innebär att min föreställning om att livet blir tråkigare ju äldre vi blir sitter kvar någonstans långt inne. Jag blev ändå glad över den insikten, att se saker klart gör det lättare att jobba med dem.


Jag avslutar året 2019 med insikten att livet blir som man gör det.

KÄMPA
KAMPEN OM EN DUSCH

    Leave a comment

    fem × 1 =