Isbergs Photography - Fotograf och skribent

hundtricket-hitta-kille-vanlife-louise-forslycke-garbergs-fotograf

NYA HUNDTRICKET

Här är det nya hundtricket, det bästa sättet att hitta en kille.

Hundtricket är ute. Jag har testat det ett tag nu och har konstaterat att det ändå bara funkar på tjejer. Vill du hitta en kille är mitt bästa tips till dig att skaffa dig en svingammal bil. En som ser lite cool ut. Sedan kör du bara iväg och väntar på att den ska gå sönder. När den väl gör det är det bara att sätta dig på/i/bredvid bilen och vänta på riddaren. Det är nämligen bara ridderliga killar som bemödar sig med att rädda tjejer i nöd.


Det bästa med det här raggningsknepet är att killarna skitar ner sig medan de fixar bilen och vem gillar inte en kille som ser ut som att han kan göra the dirty work?

Det är något fel på min van. Den är stendöd. Jag tror att det är ett elfel, när jag vrider om nyckeln händer absolut ingenting alls. Igen. En svinsnygg kille kommer dit för att hjälpa mig. Han tittar på den, petar på batteriet, öppnar motorhuven och gör precis absolut ingenting. I alla fall inget som borde göra någon skillnad för huruvida bilen startar eller inte.

Han är exalterad, som om att mecka med min bil är det bästa helgnöjet han kan tänka sig. Han förklarar hur motorn funkar och vilken del som gör vad och han tittar mig i ögonen medan han förklarar. Jag tänker mest på att han har jävligt fina ögon. Och jävligt fina händer, starka händer som nu är skitiga.

Efter att han har tittat på bilen en tid testar han att starta den och självklart fungerar den då. Va fan?! Varför startar den så fort nån kille testar? Han kallar min bil för en Old Lady och jag protesterar och säger att det är en Harry. ”Inte konstigt att hon inte vill starta för dig om du kallar honom för en han”, säger han då.

Om din bil inte är tillräckligt dålig utan faktiskt håller ihop kan du alltid posta bilder av dig själv vid bilen på Tinder för att hitta en kille, det fungerar faktiskt precis lika bra. Det nya hundtricket fungerar dock inte i Stockholm, i Stockholm betraktar allmänheten en fortfarande som konstig om en är hemlös.

Fotograf på verklighetsflykt i världen, upptäckare av liv och resenär i fantasi.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *