JOBBA MED MIG

[whizz_banner style=”center_content” overlay=”yes” image=”31559″ title=”JOBBA MED MIG”]
[whizz_custom_text_block subtitle=”ANLITA MIG SOM FOTOGRAF”]

Jag har bred erfarenhet av att fotografera allt från bilmärken, lifestyleplåtningar, bokomslag och porträtt. Jag är van vid att fotografera för ett säljande syfte.

Mina bilder kan beskrivas som ”köpbara”, det är lätt att visualisera sig själv in i bilden. När jag fotograferar har jag alltid en tanke om att förmedla en känsla och en story som är autentisk för att fånga betraktaren vilket lämpar sig bra i reklamsammanhang. 

Jag är lyhörd för den ”feeling” du önskar och de behov du har som kund oavsett om du är ett företag, en modedesigner eller en influencer.

En av mina starka sidor är att jag har förmågan att få människor att känna sig bekväma vilket gör stor skillnad på bild. Oavsett om det är en hotell-VD, äventyrare eller medarbetare på ett företag. 

Jag har studerat till vildmarksguide vilket är en styrka även i min fotografering. Snöstorm, svår terräng, solnedgångar, fjällnatur, skog och hav är element jag har kunskap om och kan förutsättningarna för. Jag vet vilka vinklar som fungerar för olika typer av äventyr och situationer utomhus och hur ljus och väder påverkar bilden och den känsla som den syftar att förmedla.

[/whizz_custom_text_block]

[whizz_services style=”classic” editor_type=”editor” title=”UPPDRAG FÖR VANDRINGSBLOGGEN” image=”31111″]Här kan du se resultatet av ett uppdrag jag gjorde tillsammans med Vandringsbloggen för Ecco Shoes och Tourism Ireland.[/whizz_services]
[whizz_services style=”classic” title=”LIVET RUNT KRANEN” image=”31868″ text=”Jag fotograferade ”livet runt kranen”, ett lifestylereportage för Mora Armatur.”][/whizz_services]
[whizz_services style=”classic” editor_type=”editor” title=”KILIMANJARO” image=”31886″]Tillsammans med äventyrsföretaget Swett fotograferade jag en vandring till Kilimanjaros topp. Resultatet kan du se här.[/whizz_services]
[whizz_custom_text_block subtitle=”ANLITA MIG SOM INFLUENCER FÖR PRODUKTEXPONERING”]

Min livsstil är attraktiv för många och skapar positivt engagemang i sociala medier. Det är en mix av äventyr, spontantitet och normfrihet med känsla för en unik stil och samhällstrender. Min bakgrund är en mix av urbant Stockholmsliv, affärsskola i Schweiz och numera ett liv i Åre där jag skriver krönikor för en Åretidning och skapar innehåll tillsammans med andra influencers. Mina främsta kanaler är isbergsphotography.se och mitt instagramkonto @isbergsphotography.

[/whizz_custom_text_block]

[whizz_custom_text_block subtitle=”ANLITA MIG SOM CONTENT CREATOR”]

Jag har stor vana från att skapa innehåll för andra i både text och bild vilket är en effektiv kombination för att skapa uppmärksamhet för en tjänst eller produkt.

Här kan du läsa några av mina krönikor:

https://areidag.prenly.com/973/Areidag/216829/2019-02-28/r/6/

https://areidag.prenly.com/973/Areidag/210599/2019-01-17/r/5/

https://areidag.prenly.com/973/Areidag/207477/2018-12-27/r/6/

 

Här kan du läsa innehåll jag skapade på uppdrag av Holiday Club Åre: 

http://www.mynewsdesk.com/se/holiday-club-are/pressreleases/sju-familjefavoriter-i-aare-under-sportlovet-1773173

[/whizz_custom_text_block]

[whizz_custom_text_block]

Kontakta gärna mig om du har andra idéer på hur vi kan samarbeta – jag ser fram emot att jobba med dig!

[/whizz_custom_text_block]

[whizz_contacts email_info=”%5B%7B%22email%22%3A%22hello%40isbergsphotography.com%22%7D%5D” ch_email=”KONTAKTA MIG”][/whizz_contacts]