OBEKVÄMT

juli 11, 2020

Klockan är ett på natten när jag kommer fram till Stockholm. Jag borde åkt hit för länge sen. Men jag hade lite svårt att slita mig från sällskapet. Nu har jag bråttom som fan med att hinna klart med allt innan Lofoten. Märkligt ont i ryggen har jag också. 

Klockan två på natten lyckas jag få hjärnan att hålla käften och lyckas samtidigt att somna. Klockan tre på natten vaknar jag av att jag har svinont i njuren. Märkligt hur man helt plötsligt kan veta vart ens organ sitter. 

Klockan fyra på natten ligger jag i ett rum på akuten med en slang i armen. Jag har så satans ont i ryggen att jag knappt kan prata men det skiter jag i för jag är livrädd för att ha slangar och nålar i armen. 

Klockan 8 på morgonen får jag åka hem med penicillin. Allvarsam urinvägsinfektion (Helt säker på att det är den officiella termen)

Alla vet ju ändå varför man får urinvägsinfektion i vuxen ålder, men i såna här lägen uppskattar jag verkligen den typiskt svenska tystnaden i såna lägen. Jag gillar att alla låtsas som ingenting för ingen vill skapa obekväm stämning. 

Japp, det var helt klart värt det, om du undrar.

KÄMPA
KAMPEN OM EN DUSCH

    Leave a comment

    4 × två =