VAD HAR HÄNT? – UPPDATERING

december 14, 2019

Jag har haft en konstig känsla hela hösten. Som att absolut ingenting har hänt sedan jag lämnade Lofoten. Samtidigt har massor hänt och jag har varit helt slut. Eller är väl fortfarande helt slut, trots att jag boostar med i princip alla vitaminer jag kan tänka mig och endast äter hälsosam mat. Jag har inte rört en kanelbulle på flera veckor. (Förväntar mig minst en applåd, trots att jag är glutenintolerant) 


Jag tror att jag behöver sol. Jag har varit i Stockholm sen mitten på oktober, med några små undantag, för att förbereda inför nästa steg i livet, men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad nästa steg är. Ännu. Förhoppningvis vet jag mer snart. Spännande är det i alla fall. Eller jag vet inte, faktiskt är det mest jobbigt. Jag gillar att veta vad jag jobbar mot. Jag gillar verkligen inte passivitet eller att göra saker bara för görandets skull. Många säger att det låter härligt, jag kanske bara inte är tillräckligt bra på att vara bohem?

Här är i alla fall vad som faktiskt har hänt och vad jag har ägnat mig åt under hösten. 


Jag har sålt min van

Jag sålde min van till en sjukt inspirerande tjej som jobbar som svetsare, hur coolt är inte det? Vi kom överens om att vi skulle byta yogakurser mot svetskurser i framtiden. Förhoppningsvis kan jag köpa en ny van igen när livet har kristalliserat sig lite mer.

Iowa är på semester 

Oavsett vad som händer så behöver jag lite sol och Iowa uppskattar som bekant inte värme. Hon är just nu hos en vän till mig som heter Jenny. Det är sjukt sorgligt att vara utan Iowa, nästan svårt att beskriva, men det känns fint att veta att hon och Jenny har det bra tillsammans. 

Jag säljer allt jag äger 

Okej inte riktigt men jag har så sjukt mycket saker som jag inte använder och det är bara en stress, så jag försöker sälja av allt överblivet. Dock är det också ganska mycket av en stress och har tagit mycket tid och energi i höst. Behöver du någotsånär what so ever, ring mig först. Med största sannolikhet har jag en uppsättning. Isyxa? Kamera? Dator? Dunjacka? 

Besök från Lofoten

Sam och Kristina bodde hos mig Det var sjukt fint. Det var som att få fortsätta simmaren på Lofoten lite till och att ha dem på besök i Stockholm gjorde att Lofoten känns mer på riktigt. Pappa höll på att få spel på att vi hade så många vans utanför hans hus men jag tror att han har hämtat sig igen. 

Jag har hängt med min bror

Typ varje dag. Min bror är min favoritperson i hela världen och eftersom han envisas med att inte gilla vinter så bor han i Stockholm (än så länge hehe). Planen är att vi ska ut och resa tillsammans nästa år. 

Jag reparer mig

Jag har passat på att ta ta massage av min faster, jag tror hon är magisk. Helare minst. Jag boostar kroppen med älgkött och en massa grönsaker och vitaminer. Förhoppningsvis ger D-vitaminerna effekt snart, jag känner mig som ett spöke. 

Jag har flyttat från Åre

Nu bor jag inte längre i Åre. Jag var där ett par veckor tidigare i höstas och tömde ur ”mitt” älskade härbre och mitt förråd. Det känns helt sjukt och något sorgligt att inte längre ha någon bas i Åre men det är dags för lite variation i livet. Jag har iofs inte direkt varit där sedan i maj när jag for till Lofoten så jag jag har nog hunnit processa det. 

Spontantur till Älvdalen 

Jag passade också på att spontanåka till Älvdalen med Sara och Katta. Det var kul!

Jag hälsade på mamma på Gotland

Jag hälsade på mamma på Gotland Det var nästan lika spontant som till Ävdalen men inte riktigt. Tänk att jag aldrig varit på Gotland innan. 

KÄMPA
KAMPEN OM EN DUSCH

    Leave a comment

    tre × 5 =